Kenneth Bøgh Andersen

Julemandens død

Слушайте в приложението
Dette er ikke en julekalenderhistorie, men en fantastisk roman i 25 kapitler, hvis handling tilfældigvis foregår i julen, men den kan læses på alle tidspunkter af året. Kenneth Bøgh Andersen er tilbage i fantasygenren med en stor roman til alle, der elskede serien om Djævelens lærling.

Det er årets travleste måned på Julemandens værksted, da Mesteren selv bliver myrdet. Tvillingerne Katrine og Frederik samt deres gode kammerat Jesper får pludselig besøg af en vaskeægte nisse, for julemanden er død, og nissen Aruld beder om deres hjælp. Det er for sent at redde julemanden, men noget mørkt og vanvittigt er under opsejling og må standses.



Pressen skrev:



»Glem alt om kaneture, klippe-klistre og hjemmebag – i Kenneth Bøgh Andersens julekalender er december fuld af iskold ondskab og blodige mord. Det er vildt opfindsomt og døduhyggeligt … Den er velskrevet, grusom og opfindsom … Historien får nakkehårene til at rejse sig og er ikke til at slippe. I den forstand er det utænkeligt at læse den over 24 dage. Det er den alt for spændende til!«

- Damián Arguiambau, Weekendavisen 



»Julemandens død er alt det modsatte af julen. Den er makaber, bloddryppende og væmmelig. Og helt igennem fantastisk.«

- Troldspejlet



»Det er en ualmindeligt velskrevet bog. Selv om selve Tiden bliver revet ud af sin faste gang, bliver man ikke tabt. Der er en logisk sammenhæng i de ellers ufattelige hændelser. Sproget er flydende og man kan ikke lade være med liiige at læse næste kapitel … Vi er heldigvis for længst forbi den tid, hvor en bog skal ende lykkeligt, men det gælder stadig for genren julehistorier. I det lys kan JULEMANDENS DØD ikke ses som en julehistorie, men ”blot” som en gyser. En af de bedste af slagsen!«

- Bjarne W. Andreasen, JAGOO



»Forfatteren kræver ikke nærmere præsentation, og de mange fans af Den store djævlekrig vil elske denne bog. Historiens plot er skruet godt sammen, og bogen er et must på børnebibliotekets hylder.«

- Stine Veisegaard, Lektør



»Kenneth Bøgh Andersens opfindsomhed er åbenbart uden grænser – og grusom – har man uvilkårligt lyst til at tilføje. Han tager ikke meget hensyn til sartere læsere i den stort anlagte roman ”Julemandens død” […] Romanen er fuld af etiske og moralske spørgsmål, som Kenneth Bøgh Andersen jonglerer elegant med […] Der er også noget ragnarok over romanen, men frem for alt er den underfundig, legende, dramatisk og hine steder direkte morsom i al alvoren. Det kræver sin forfatter at holde tingene kørende på et så højt niveau over 367 sider. Jeg takker for den vilde tour og bukker…«

- Bent Rasmussen, redaktør af "SKOLEBIBLIOTEKET"



»Det en fantastisk bog af Kenneth Bøgh Andersen! Det er utroligt hvilke tanker der findes i hans filosofiske sind. Tror du på julemanden? Det gjorde jeg ikke før jeg læste denne bog, men selvom det ikke ligefrem er en lykkelig julebog, som der burde læses i juletiden, så tror jeg på julemanden igen.«

9/10 stjerner – Boggnakser.dk



»Læseren kan atter lade sig rulle ind i Kenneths Bøgh Andersens verden af klamme gys, flotte onelinere, stor hittepåsomhed og dertil en fin balance mellem hverdag og snigende vanvid. Ingen kan skrive så almindeligt om det ualmindelige som denne forfatter.«

**** - Steffen Larsen, Politiken



»Flere gange tog jeg mig selv i at tænke? Hvorfor var der ikke nogen der skrev sådan her da jeg var teenager?? Det er dog slet ikke ensbetydende med, at man skal være i den alder for at læse bogen. Alle ville have godt af, at lade sig skræmme, og lade håbet og barndommens juleglæde vinde frem. Derudover er bogen fyldt med Bøgh Andersens sælsomme humor og fine referencer, både til den virkelige verden, sig selv og tidligere værker. Kan, og bør, læses hele året rundt.«

***** - Sofie Bindslev, Saxo.com



»Det er originalt, og det er imponerende udfoldet«

- Sara Nørholm, Kristeligt Dagblad

8:06:56
Издатели
Høst & Søn, Rosinante & Co
Година на публикуване
2013
Вече чели ли сте я? Какво мислите за нея?
👍👎
fb2epub
Плъзнете и пуснете файловете си (не повече от 5 наведнъж)