Det finns mer att upptäcka av Mark Twains författarskap förutom de berömda romanerna om Tom Sawyer och Huckleberry Finn. På Mississippifloden : minnen, händelser och äventyr är på en gång reseskildring och självbiografi sjudande av nostalgi, satir och melankoli. Författaren återvänder till Mississippifloden där han lekte som barn, drömde sig bort som yngling och som han nu möter igen som en mogen och framgångsrik man. Det är ett rikt portätt av floden Mississippi och Amerika från åren innan inbördeskriget till de allvarsamma år som följde därefter.

I originalöversättning av Ernst Skarstedt

Mark Twain (1835-1910), pseudonym för Samuel Langhorne Clemens, var en amerikansk författare, reporter och reseskildrare. Innan han fick sitt litterära genombrott arbetade Twain på flodångare. Hans berättelser om Huckleberry Finn och Tom Sawyer har blivit riktiga klassiker och ligger till grund för flera filmatiseringar.

Тази аудиокнига не е налична в момента
18:15:12
Издател
Saga Egmont

Други версии

På Mississippifloden, Mark Twain
Mark Twain
På Mississippifloden
sv
Абонамент за аудиокниги
På Mississippifloden, Mark Twain

Впечатления

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Хареса ли Ви книгата?

Влизане или регистриране

Отворете приложението и слушайте

Bookmate вече предлага и аудиокниги! Разполагаме с богат избор от аудиокниги за слушане, но засега можете да ги слушате единствено на телефона или таблета си чрез приложенията ни.

På Mississippifloden, Mark Twain
På Mississippifloden
1x4:20-2:20:15